Jongens hebben soms nogal wat slechte openingszinnen. Niemand wilt natuurlijk een blauwtje lopen, maar jongens met deze openingszinnen gaan wij echt niet met jullie mee naar huis. Ik heb een top 5 van slechte openingszinnen samengesteld!

Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?
Als een jongen dit tegen je zegt als openingszin moet je echt meteen wegrennen. Wat een stomme manier om een gesprek te beginnen.

Ga je mee naar mijn huis om te vrijen en een pizza te eten? Nee? Hoezo, houd je soms niet van pizza?
Ik lach me echt helemaal kapot, dit is echt te erg voor woorden. Als een jongen serieus denkt dat hij hiermee meisjes kan versieren, dan heeft hij het toch behoorlijk fout gedacht.

Kan je me niet voorstellen aan je vriendin, ik vind haar zo mooi!
Nou ja, als een jongen dit tegen je zegt moet je je gewoon gelijk omdraaien en hem negeren.

Gefeliciteerd! Je bent het mooiste meisje uit de kroeg en ik ben de eerste prijs!
Ik zou de jongen in kwestie meteen afwimpelen. Het mooiste meisje uit de kroeg, ik ben toch het mooiste meisje van de wereld! Waarschijnlijk heeft hij deze zin al meerdere malen gebruikt die avond.

Ik fotografeer modellen, wil jij voor mij poseren?
Natuurlijk, zal ik meteen met je mee naar huis gaan? Nee, dat is natuurlijk onzin. Er is echt een kleine kans dat een professionele fotograaf je aanspreekt in de kroeg of jij voor hem wilt poseren. Kijk uit waar je ja op zegt, want voor je het weet moet je naakt poseren.