Mango heeft een nieuwe collectie gelanceerd, die ons moet voorbereiden op de herfst. In mijn ogen is de collectie nog best zomers is, want de kleding is vrij kort en de kleuren zijn ook nog erg licht, zoals beige, crème en licht blauwe tinten.

De nieuwe collectie van Mango is bedoeld om de overgang van de zomer naar de herfst iets minder groot te maken. Zo bestaat de kleding nog uit jurkjes en korte broeken, maar die moeten ook plaats maken voor de lange varianten. Deze worden gecombineerd met vestjes, die we nodig zullen hebben als het weer kouder wordt.

De effen kleuren als crème, beige, lichtblauw, navy en mosgroen geven stilletjes aan dat de vrolijke zomertijd ten einde komt. Naast de kleding kun je ook accessoires vinden in de collectie van Mango, zoals schoenen, riemen, sjaals en kettingen.

Heel eerlijk gezegd vind in de nieuwe collectie van Mango niet zo geweldig, er zitten wel een paar leuke jurkjes bij en een enkel jasje, maar de korte broeken zijn echt van die heidekneuter gevallen en die lange clownsbroek is te lelijk voor woorden. De kleuren vindt is ook niet zo mooi, ik heb liever mooie heldere pasteltinten. Denk je er net zo over als ik, of ben je al op weg naar de Mango om de nieuwe collectie aan te schaffen?