Lauren Conrad is een bezige bij. The Hills actrice is namelijk aan het ontwerpen geslagen en komt binnenkort met een eigen kledinglijn.

Het is overigens niet voor het eerst dat Lauren achter de ontwerptafel kruipt. Onlangs werkte ze nog samen met het warenhuis Kohl’s aan de LC by Lauren Conrad collectie. Maar als we Lauren mogen geloven wordt haar nieuwe kledinglijn totaal anders.

Lauren creëerde haar eigen kledinglijn samen met wat vrienden. Zo liet ze weten dat de collectie uit veel basics zal bestaan en meer een boetieklijn wordt, waardoor de prijzen hoger zullen liggen dan bij haar Kohl’s collectie. Ook zei ze dat een eigen collectie hard werken is, maar dat ze het geweldig vindt om te doen.

Ik ben in ieder geval zeer benieuwd wat voor creaties Lauren uit haar creatieve duimpje heeft gezogen.