Mocht je al uitgekeken zijn op de vorige collectie van H&M, dan heb ik goed nieuws. Ze hebben namelijk weer een nieuwe collectie voor jou klaar liggen. In de nieuwe kledinglijn voor augustus 2010 komen onder andere verschillende aardetinten, donker blauw en een enkel kleurrijk accent voor.

De collectie voor augustus 2010 van H&M is erg divers, er zitten namelijk dierenprints in, de houthakkersruit, maar ook gewone rustige kleuren. De materialen zijn ook een soort van mengelmoes, die bestaat uit suède, leer, hout, nepbont en nep slangenleer.

De collectie bevat meerdere zomerse kledingstukken, zoals korte rokjes en broekjes. De dierenprints zitten voornamelijk in de tops en vestjes, zoals het lange bruine vest met paardjes of de luipaardprint in geel en grijs.

Naast de kleding kun je ook accessoires in de collectie vinden. Erg grappig is de broche met de uil, de handschoenen en de kroko-tas hebben een chique uitstraling en voor de liefhebbers zijn er torenhoge hakken.