Goed nieuws, H&M opent aankomend najaar een flagshipstore in Amsterdam. Deze nieuwe winkel wordt het grootste H&M filiaal van Nederland.

De H&M flagshipstore zal zijn deuren openen op de Dam in Amsterdam. De winkel telt maar liefst 6 verdiepingen waar je kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen, kinderen en baby’s kunt vinden.

Maar dat is nog niet alles, want deze H&M gaat ook als eerste in Nederland de H&M Home collectie verkopen. Wel gaat het shoppen van de interieurcollectie net even iets anders dan je normaal gewend bent. Bij de producten op de home-afdeling liggen magneten. Als je het product wilt kopen ga met de magneet naar de kassa en wordt het product voor je uit het magazijn gehaald.

De flagshipstore in Amsterdam gaat in het najaar van 2010 open, de exacte datum is nog niet bekend.