Katy Perry verscheen onlangs met een wel heel ongewone kleur haar op de MTV Movie Awards. De zangeres had namelijk een blauwe pruik op haar hoofd, waarmee ze er trouwens superhot uitzag. Diesel had waarschijnlijk dezelfde mening en bedacht een bijpassend broekje.

Misschien geïnspireerd door de blauwe lokken van Katy Perry, of omdat het gewoon onwijs mooi is, heeft Diesel een speciaal denim broekje ontworpen. De shorts à la Daisy Duke is namelijk versierd met allerlei blauwe kristalsteentjes, die bij de minste lichtinval je tegemoet glinsteren.

De hotpants heeft Diesel exclusief gemaakt voor de zangeres, die ze in haar nieuwe clip van California Girls draagt. Het feit dat Katy laatst is uitgeroepen tot nummer 1 op de Maxim’s 2010 Hot 100 List, wordt meteen duidelijk zodra je haar in de blauwe glimmers ziet. De superster is zeker een sexy dame.

Wil je nu ook zo’n broekje als Katy Perry, dan zou je bij Diesel of ergens anders een denim shorts kunnen kopen. Deze versier je dan helemaal met strass-steentjes, in elke kleur die je maar wilt. Ik weet zeker dat niemand je dan bij niemand onopgemerkt voorbij zal gaan.