In de zomer gaan jongens natuurlijk ook naar het strand en natuurlijk hebben ze dan een zwembroek aan. Nu bestaan er verschillende soorten en vormen zwembroeken, maar wat zegt een bepaalde zwembroek nou over een jongen?

Speedo
Zie je een jongen lopen in een speedo? Grote kans dat hij zelfverzekerd is en weet wat hij waard is. Toch, hoe zelfverzekerd hij dan ook mag zijn, een speedo vind ik niks voor mannen.

Een strakke zwemboxer
Wanneer een man een goed figuur heeft, komt hij weg met een te strakke zwemboxer. Hiermee straalt hij uit dat hij zelfverzekerd is en misschien ook wel een tikkeltje stoer.

De wijde zwemboxer
Dit is de man die geen keuze kan maken tussen iets straks of juist heel erg wijd. Hij speelt het op safe met een wijde zwemboxer. Maakt niet uit, wijde zwemboxers doen het vaak beter dan te strakke.

De surferbroek
De surferbroek is jong, sportief en doet het eigenlijk altijd goed bij de meeste meisjes.

De tanga
Eigenlijk heb ik nog nooit een jongen hiermee zien rondlopen, maar ergens ter wereld zijn er vast wel mannen die dit doen. Wanneer een man dit durft heeft hij zeker weten genoeg lef. Toch is dit meer iets voor vrouwen dan voor mannen!