De zomer is begonnen en iedereen kleedt zich ik korte broeken, jurken en rokken. De kleurrijke topjes worden uit de kast gehaald en de teenslipper kunnen ook weer aan de voeten. Komt je kast nu nog wat kleding tekort, dan is hier de collectie van H&M voor juli 2010.

Als je regelmatig bij de H&M binnenwandelt dan zie je telkens weer nieuwe kledingstukken. Zo zal hun nieuwste collectie ook snel aan de rekken hangen. Ik kan je alvast een paar dingen laten zien, zodat je een beetje kunt verwachten wat er komen gaat.

Over het algemeen zitten er veel zacht grijze en nude tinten in de collectie. Erg leuk zijn de poeder roze kimono, het rokje met zwarte stippen en de grijze top met kat.

Daar tegenover staat een sterk contrast tussen zwart en wit, drukke prints en een enkele felle kleur. Deze zijn onder andere te zien in de drukke leggings en jurkjes. Naast de kleding bevat de collectie van H&M ook schoenen en accessoires, zoals grote kettingen en ringen.