Mango is duidelijk gek op Scarlett Johansson, want de actrice verschijnt voor de vierde keer in hun campagne. Deze keer staat ze model voor de nieuwe collectie voor winter 2010.

De nieuwe campagne van Mango met Scarlett, vond plaats in een glamorous huis in Los Angeles. De stylist voor de shoot was Camilla Nickerson en de make-up van Scarlett werd gedaan door Stéphane Marais. Om de lokken van de ster tot een perfect kapsel om te toveren was hair guru Oribe van de partij.

De wintercollectie voor 2010 van Mango, is geïnspireerd op de tijdloze Britse klassiekers. Hierbij moet je denken aan de trenchcoats, strak gesneden kleding, handgemaakte breisels en jasjes met een dubbele rij knopen.

Verder bevat de nieuwe collectie een soort jaren 70 uitstraling, met name door stoffen als tweed en corduroy die gecombineerd zijn met zijden rokken, wijde broeken en smalle tailles. Hiermee wordt een een soort van contrast gemaakt tussen een stoer en vrouwelijk, wat een nieuwe draai geeft aan de klassieke garderobe.