Sarah Jessica Parker is wereldberoemd geworden vanwege haar rol in Sex and the City. Haar karakter Carrie Bradshaw is niet alleen een fashionista, maar Sarah zelf ook. Het is dan ook niet zo gek dat voor deze “In de stijl van” voor haar hebben gekozen.

Sommigen noemen Sarah’s kledingstijl ongewoon en anderen vinden alles wat ze aanheeft formidabel. De actrice is in ieder geval wel altijd van de laatste modetrends op de hoogte en heeft hier vast en zeker een groot aantal volgers mee gecreëerd. Ben jij daar één van? Voeg deze outfit dan toe aan je garderobe.

Sarah Jessica staat ook bekend om de torenhoge hakken die ze draagt, de juweeltjes die ze hier om haar voeten heeft zijn van Nicholas Kirkwood en kosten meer dan 1000 euro. Maar dat wil ik je niet aan doen, dus bied ik je een meer betaalbaar paar schoenen aan van Asos voor 68 euro. Het goudkleurige tasje is ook van Asos en heeft een prijskaartje van iets minder dan 43 euro. Hetzelfde bedrag ben je kwijt voor de blazer en armband van H&M. Het laatste kledingstuk dat bij deze outfit niet mag ontbreken is het zebraprint jurkje van Esprit, voor de prijs van 69,90 euro.