Sinds kort heeft DEPT een splinternieuwe webshop geopend. Dus als je niet in de buurt woont van een DEPT winkel, dan kun je nu gewoon de kleding kopen vanuit je luie stoel. En om een goede start te maken, begint het merk al meteen met een uitverkoop.

Veel merken hebben tegenwoordig een webshop, dus dat DEPT er nu ook één heeft is een slimme zet. In de webshop vind je een assortiment van kleding en accessoires. Er komen ook steeds nieuwe collecties bij, want DEPT ontwerpt er maar liefst tien per jaar.

Zelf heb ik al even een kijkje genomen in de webshop en ik moet zeggen dat het er prima uitziet. Het bevat eenvoudige stappen en duidelijke informatie, de foto’s zijn helder en geven een goed beeld van de artikelen en de verschillende pagina’s zijn overzichtelijk ingedeeld.

Wat ik persoonlijk niet zo handig vind, is dat als je naar een volgende pagina wilt om de rest van de kleding te bekijken, dan moet je weer helemaal omhoog scrollen. Het zou makkelijker zijn, als je ergens onderaan de pagina zou kunnen doorklikken.