Misschien ben je al vaste klant van Fashion Manor en zo niet dan is hier wat informatie over de webshop. Ikzelf heb al een aantal dingen bij ze gekocht en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Voor de handigheid heb ik een aantal dingen op een rijtje gezet.

Fashion Manor is een online winkel en verkoopt kleding, accessoires, tassen en beautyartikelen van allerlei merken. Een tijdje geleden heb ik een aantal kledingstukken besteld bij Fashion Manor (zie onderstaande foto), waar ik tot nu toe zeer tevreden mee ben. Ik ben over het algemeen erg positief over de webshop en heb er op basis van mijn ervaring een winkel review van gemaakt.

Bestellen
Als je iets hebt gevonden wat je graag wilt bestellen, dan hoef je alleen maar een paar stappen te volgen. Je klikt eerste de juiste maat aan die je wilt, dan klik je op de tekst ‘voeg toe aan Fashion Manor bag’ en dan staat het artikel in je winkelmandje. Wil je hier iets uit halen, dan ga je naar Fashion Manor bag en klik je op verwijder bij het gewenste product. Dan kun je weer verder shoppen of naar de pagina gaan om te betalen. Omdat Fashion Manor je gegevens nodig heeft voor het opsturen van de bestelling, moet je eerst een account aanmaken, maar dat is zo gepiept.

Levering
Heb je voor 13.00 uur een bestelling geplaatst en die ook betaald, dan wordt het pakketje diezelfde dag nog verzonden. Je kunt dan de volgende dag je nieuwe aankopen al verwachten. Via een Track & Trace nummer kun je op de site van TNT Post, in de gaten houden waar je bestelling zich op dat moment bevindt. De verzendkosten bedragen 4,95 euro als je bestelling onder de 100 euro bedraagt, zit je hierboven dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

Retourneren
Als je niet tevreden bent over een bepaald product, dan kun je het gewoon terugsturen naar Fashion Manor. Het mag alleen niet gedragen of gewassen zijn en moet er natuurlijk nog netjes uitzien. Stuur je de hele bestelling terug, dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen. Je moet binnen twee weken een mailtje sturen naar de online winkel, waarin je schrijft wat je terug wilt sturen. Zij geven je dan het retournummer dat je nodig hebt. Als Fashion Manor het pakketje goed heeft ontvangen, storten ze het geld terug op je rekening.

Voordelen
• Een breed assortiment aan producten en merken
• Goede kwaliteit
• Duidelijke foto’s
• Eenvoudige stappen om te bestellen
• Meerdere manieren om te betalen
• Geen verzendkosten boven de 100 euro
• Snelle bezorging

Nadelen
• 4,95 verzendkosten onder de 100 euro
• Het is allemaal designerkleding, dus niet voor iedereen betaalbaar

Klik hier om Fashion Manor te bezoeken.