De heupenwiegende zangeres Shakira komt naar Nederland om een concert te geven. Shakira zal tijdens haar tournee door Europa een tussenstop maken in Rotterdam, om in Ahoy een feestje te bouwen.

Het is alweer een paar jaar geleden dat Shakira voor het laatst in Nederland was, toen gaf ze een show weg in Arnhem. Nu dat de blondine met haar Europese tour begint op 16 november 2010, komt ze ook even langs bij ons.

Op 1 december 2010 zal Shakira optreden in Ahoy te Rotterdam. Daar zal ze natuurlijk al haar grote hits laten horen en vast en zeker ook haar nieuwste nummer, Waka Waka. Alle voetbalkijkers onder ons hebben dit liedje vast en zeker gehoord tijdens de opening van het WK, want daar is het speciaal voor gemaakt.

Wil je het concert van Shakira graag in levende lijve meemaken? Dan is het belangrijk om te weten dat op 3 juli 2010 de voorverkoop van de kaartjes van start gaat.