Ben jij al helemaal klaar om naar het strand te gaan? Of heb je eigenlijk nog een nieuwe bikini nodig? Dan heb ik alvast een paar modellen voor je geselecteerd, dus misschien zie je er één die bij jou wel in de smaak valt.

Er is eigenlijk geen bepaalde trend voor bikini’s, want ze komen in allerlei modellen, kleuren en prints tevoorschijn. Het enige waar ze aan moeten voldoen is jouw smaak en of ze jou er onweerstaanbaar uit laten zien.

Het leuke aan de bikini’s is dat ze met elkaar te mixen en matchen zijn. Er zijn namelijk meerdere modellen in dezelfde kleuren en prints. Dus als je een bepaald broekje leuker vindt staan bij een ander bovenstukje, dan kun je deze zonder probleem bij elkaar doen.

De bikini’s zijn verkrijgbaar bij de Hunkemöller. De prijzen variëren tussen de 24,99 euro en 59,99 euro. De broekjes en topjes zijn overigens los van elkaar te koop, wat het mixen en matchen mogelijk maakt. 

Je kunt deze bikini’s voor de zomer online bestellen bij Hunkemöller.