Jessica Simpson is het meisje af en is nu een echte vrouw. Dit laat ze dan ook zeker zien, want de blondine wordt vaak gespot in allerlei sexy kleding. Maar gelukkig houdt ze het wel stijlvol, zoals in haar volgende outfit.

Jessica Simpson maakt eigenlijk altijd wel een verpletterende indruk, maar ze komt soms niet zo snugger over. Maar je hoeft geen Einstein te zijn om je stylish te kunnen kleden. Wil je net als Jessica sexy voor de dag komen, stel dan de volgende outfit samen.

Het zwarte jurkje dat Miss Simpson aanheeft, zou je met de variant van de H&M kunnen nabootsen. Ik weet niet hoeveel zij ervoor heeft betaald, maar jou hoeft het niet meer dan 29,95 euro te kosten. Het leren jasje is van MBYM en heeft een prijsje van 59,95 euro. De schoenen zijn van DV Marcus en de zonnebril is te koop bij Asos. Op de foto is niet te zien of Jessica een tasje bij zich heeft, dus heb ik de clutch van Friis&Company er maar bijgezet. Die vond ik wel schattig en voor het bedrag van 37,50 euro, is het ook geen hap uit je portemonnee.