Kate Moss haar zomercollectie voor 2010 hangt nog maar net in de Topshop winkels, of ze lanceert alweer een nieuwe collectie. Dit keer heeft ze alleen zomerjurken ontworpen, die natuurlijk haar onmisbare vintage stijl hebben gekregen.

Met deze collectie van jurken voor de zomer 2010, willen Kate Moss en Topshop je garderobe compleet maken. Net als alle andere creaties die Kate uit haar handjes heeft getoverd, bestaan ook deze ontwerpen uit een vintage look.

De jurken zijn geïnspireerd op kate’s eigen bohemien en vintage stijl. Zo zitten er lange avondjurken bij, maar ook korte exemplaren. Sommige jurken hebben een jaren 70 uitstraling en anderen zijn fris en vrolijk met vlindertjes. De kleuren zijn over het algemeen vrij simpel gehouden en bestaan grotendeels uit blauw, zwart en wit.

De jurkencollectie van Kate Moss voor Topshop is niet helemaal mijn smaak, maar de onderste twee stukken zou ik wel dragen. De creaties zijn alleen verkrijgbaar bij Topshop en kosten tussen de 110 en 300 euro. Dit is wel een beetje prijzig, als je het mij vraagt.