De Zara heeft nu ook een nieuwe TRF collectie voor juni 2010 in de winkels hangen. De kleding is casual, jong en trendy, zoals te zien is in de verschillende boyfriend jeans. De benen mogen ook weer gezien worden volgens Zara, onder andere in hun nieuwe shorts.

De nieuwe TRF collectie van Zara is prima geschikt voor de zomer, met lichte kleuren en korte jurkjes, rokjes en broekjes voor de warme tijden. Mocht de zon zich verschuilen achter de wolken en een frisse dag veroorzaken, dan heeft Zara meerdere lange broeken te bieden en wat donker gekleurde kledingstukken.

Af en toe schijnt de marinelook door in de collectie, met blauw en wit gestreepte tops. De rest is lekker speels met opvallende prints en de sexy uitstraling komt van de hotpants en strakke jurkjes.

Er zitten een aantal kledingstukken bij die zeker een tripje naar de Zara waard zijn, maar voor sommige items zou ik mijn bed nog niet uitkomen. Zoals de lange gestreepte jurk, die wat mij betreft alleen gedragen mag worden als pyjama, of dat rare korte T-shirt, wat die macho mannen weleens dragen tijdens het sporten om hun buikspieren te showen.