Je krijgt nu een voorproefje van hoe de Material Girl collectie van Madonna er uit komt te zien. Een aantal van de schetsen van de kledinglijn zijn namelijk vrijgegeven. Met deze actie hopen ze de interesse te wekken voor de campagne, die 29 juni 2010 gelanceerd zal worden.

Madonna heeft samen met haar dochter Lourdes en het merk Iconix, de kledinglijn Material Girl ontworpen speciaal voor jongeren. De collectie zal bestaan uit kleding, als leggings, leren jasjes, rokjes, bedrukte T-shirts en bustiers. Er zullen ook schoenen en tassen bijzitten, waarvan geruchten rondgaan dat deze Angel en Lucky Star gaan heten. Over het algemeen zal de collectie een jaren 80 rocker uitstraling hebben en een beetje Like a Virgin.

Haar vintage Madge look heeft de zangeres gecombineerd met de jonge en frisse stijl van haar dochter Lourdes. Aangezien Madonna al aardig op leeftijd is, vind ik dit een slimme zet om zo de fashionista’s onder ons aan te kunnen spreken.

De Material Girl collectie zal vanaf augustus 2010 alleen in filialen van Macy’s verkrijgbaar zijn. De prijzen voor de stukken zullen tussen de 10 en 35 euro zitten.  De lijn zal begin 2011 worden uitgebreid met beautyproducten en parfums.