Er zit al een Primark winkel in Rotterdam, maar nu komt er ook een Primark in Hoofddorp. Het Ierse modemerk zal daar binnenkort de deuren openen, maar tot die tijd moet je nog heel even wachten.

In 2008 werd Nederland voor het eerst verrijkt met een vestiging van Primark,  in het  Alexandrium in Rotterdam. Naar eigen zeggen is het een groot succes, dus werd het tijd voor uitbreiding. En dat doet Primark nu dus in het winkelcentrum De Markthof in Hoofddorp.

Deze nieuwe Primark wordt een grotere winkel dan in Rotterdam, zo zul je maar liefst op twee verdiepingen kleding kunnen scoren. Op het moment zijn ze nog druk bezig met de verbouwing van het filiaal, maar als alles volgens plan gaat zul je er aan het eind van 2010 kunnen shoppen.

Voor degene die niet bekend is met Primark: Primark is een mix van de Zara, H&M en C&A. je vindt er bijvoorbeeld kleding, accessoires en woonartikelen, allemaal voor een lage prijs. In Ierland, Engeland, Spanje en Duitsland is het merk al een succes. Primark hoopt ons landje daar binnenkort bij te kunnen voegen, ze hebben namelijk al plannen om een winkel in Nijmegen te vestigen in 2013. Ik ben benieuwd of ze ook mijn kant opkomen richting Den Haag.