In een zeer onthullend interview met Playboy Magazine, vertelt Cameron Diaz een paar van haar geheimpjes. Ze is namelijk dol op seks en is er meerdere malen voor op het vliegtuig gestapt om bij haar vriendje de nacht door te kunnen brengen.

Cameron liet los in het interview dat ze heel wat over heeft voor een onstuimige nacht. Als ze een vriendje heeft reist ze hem overal achterna, het maakt niet uit waarheen. “Het is niet te tellen hoe vaak ik voor seks op een vliegtuig ben gestapt. Ik ben altijd bereid om te reizen voor een pik! Je moet er gewoon naartoe”, aldus de actrice. Misschien is het vanwege Playboy Magazine, maar Cameron let duidelijk niet op haar woorden.

Naast deze verklaring, deed de blondine ook nog een boekje open over haar fantasieën om met vrouwen tussen de lakens te duiken. Maar volgens Cameron zegt dit niets over haar geaardheid, want volgens haar zit er een groot verschil tussen seks en de liefde bedrijven. Zo kan ze zich tot een vrouw aangetrokken voelen, zonder er verliefde gevoelens voor te hebben. Volgens Cameron is ze dan ook niet meteen een lesbienne, als ze seks heeft met een vrouw. Volgens Diaz is het lastig om te bepalen wat we zijn, dus we moeten elkaar niet meer met labels willen beplakken.

Hier heeft de actrice wel een punt in vind ik, want wat maakt het nu uit tot wie je je aangetrokken voelt? Zolang je anderen er maar niet mee lastig valt, toch?