Bershkacollectie voor zomer 2010 is een mix van verschillende stijlen, zoals safari, bohemian en hippie. Je vindt er allerlei soorten jurkjes, rokjes, tops en broeken, wat je maar wilt.

Bershka wilde waarschijnlijk iedere hippe meid aanspreken, met hun nieuwe zomercollectie, want er is zoveel te vinden. Wil je een bloemen- of panterprint, of toch liever een simpel streepje? Ben je meer van een simpel zwart jurkje of wil je er tussenuit springen in felblauw? Dan heeft Bershka de kleding die jij zoekt.

De nieuwe Bershka collectie beschikt over meerdere jeans, zowel lang als kort. De jurkjes komen voor in strapless of met bandjes en hebben een effen kleur of drukke prints. Doordat ze boven de knie komen kunnen ze ook prima gecombineerd worden met een skinny jeans.

De verschillende rokjes passen ook prima in het beeld van een vrolijke zomer. Net als de tops in heldere kleuren als aqua, rood en paars. Als je het liever rustig wilt houden, dan zijn er onder andere jurkjes, jumpsuits en tops in egale kleuren als donkerblauw, zwart en bruin.