Rachel Zoe begint kledinglijn

Rachel Zoe, de stiliste die celebrities als Nicole Richie en Lindsay Lohan tot een maatje zero zou hebben gedreven, komt binnenkort met een eigen kledinglijn. En hoe kan het ook anders, de naam ervan is de Rachel Zoe Collection.

De collectie van Rachel Zoe zal niet alleen kleding bevatten, maar ook schoenen en accessoires. De stiliste heeft ook plannen om de lijn uit te breiden met interieur artikelen. Volgens Zoe zal het duidelijk te zien zijn dat de collectie naar haar hand ontworpen is, onder andere door het gebruik van nep bont, ongelofelijke leren jasjes en fantastische broeken. Alleen wordt er nu gericht op een groter publiek, aldus Rachel.

Wie Rachel Zoe gaat ondersteunen als ontwerpteam is nog niet bekend, maar de wanneer de lijn gelanceerd zal worden kan ik je wel vertellen. De Rachel Zoe Collection zal namelijk in de herfst/winter van 2011 geselecteerde winkels in vliegen.