Gwen Stefani heeft al heel wat successen bereikt in haar leven, als zangeres in No Doubt maar ook solo. Ze heeft er ook al wat filmrollen opzitten en is daarnaast nog druk bezig als modeontwerpster. Misschien ken je haar label L.A.M.D wel, dat staat voor Love Angel Music Baby. Want een oog voor mode, dat heeft Gwen wel.

De kledingstijl van Gwen Stefani is niet in één woord samen te vatten. Aan de ene kant kleedt ze zich als een stoere rock-chic en de volgende keer verschijnt ze in een supervrouwelijke outfit.  Waar ze ook soms door geïnspireerd wordt is de Harajuku stijl, deze Gothic Lolita look is vooral in Japan erg populair. Maar voor deze ‘In de stijl van’, is Gwen volgens de laatste trend gekleed, namelijk die van de boyfriend jeans.

Het is niet erg ingewikkeld om de outfit van Gwen bij elkaar te shoppen, want de boyfriend jeans vind je eigenlijk overal wel tegenwoordig. Zo ook het exemplaar van Esprit, waarvan de prijs van 79,95 euro wel mee valt. Het groene hesje en de zonnebril zijn ook van Esprit en kosten samen iets minder dan 70 euro. De schoenen zijn voor 29,95 te vinden bij de H&M, net zoals het witte topje voor maar 4,95 euro. De riem en de rode tas komen bij Accessorize vandaan, met een bijbehorend prijskaartje van in totaal ongeveer 37 euro.