We kunnen er blijkbaar niet genoeg van krijgen, want Zara heeft alweer een nieuwe collectie uitgebracht. Dit keer is het voor de maand juni van 2010, met extra aandacht voor konijntjes!

De collectie van Zara voor juni 2010 heeft namelijk een aantal kledingstukken met konijntjes erop. Nu heb ik zelf een konijn, dus vind ik ze wel schattig. De rest van de collectie is naar mijn mening een beetje somber qua kleuren en straalt geen zomers gevoel uit.

Neem nu de bruine jurkjes, die afgezien van hun korte lengte en mouwloze top meer in een herfstbeeld passen. En met de lange jeansrok slaat Zara echt de plank mis, want dat is wel zo’n lelijk ding. Het hippie gedeelte van de collectie is ook niet naar mijn smaak, zoals de vormloze jurken en shirts.

Wat ik nog wel leuk vind is de blauw en wit gestreepte rok, de skinny jeans en het bijbehorende topje. Het geborduurde bloementjeskant in het jurkje, rokje en broekjes zijn ook nog wel te doen, maar kunnen al snel op die kleedjes gaan lijken die mijn oma in huis heeft.

Ik weet niet wat jullie van de nieuwe collectie vinden van Zara, maar het is in ieder geval al wel verkrijgbaar in de winkels.