Wie is nog nooit in Frankrijk op vakantie geweest? Ik denk bijna niemand, want volgens mij is elk gezin wel een keertje naar Frankrijk geweest. Maar  Lacanau Ocean in Frankrijk is echt een plek voor een vakantie met vriendinnen.

Lacanau Ocean ligt in het zuiden van Frankrijk, aan de verkoelende Atlantische Oceaan. Het heerlijke weertje en de witte zandstranden, maken van de plek een ideale vakantiebestemming. Je kunt je er prima vermaken met allerlei watersporten, zoals surfen op de perfecte golven. Maar lekker bakken in de zon of winkels afstruinen is er ook prima te doen.

Lacanau Ocean
In het Franse plaatsje kun je naast de zee, ook naar het Meer van Lacanau Ocean gaan. Hier kun je onder andere kanoën, waterskien en kitesurfen. Je zou ook een bezoekje kunnen brengen aan de stad Bordeaux, die zich niet ver van Lacanau Ocean bevindt.

Uitgaan
In Frankrijk weten ze ook zeker raad met het nachtleven. In de kroegen als Le Modjo, Bacardi Bar en Kontiki worden meerdere dansshows gegeven en kun je een prima feestje bouwen. Voor de clubs moet je zijn bij de populaire Le Tex en Bat Café. Als de avond gevallen is, worden op de boulevard van Lacanau Ocean ook vaak muziek en dans activiteiten gehouden. Wil je deze drukte even ontvluchten dan vindt je bij de kampvuurtjes op het strand een relaxte en gezellige sfeer.

Accommodaties

Je kunt ervoor kiezen om in Lacanau Ocean op een camping te gaan staan, die van alle gemakken voorzien is. Zo kun je je er uitstekend vermaken in de grote zwembaden of tijdens de activiteiten die er worden georganiseerd. Maar als je meer een luxe prinsesje bent, dan zijn er altijd nog hotels om in te verblijven. Deze bevinden zich dicht bij het strand en de zee en hebben luxe ingerichte kamers.

Wat je ook besluit, een vakantie in Lacanau Ocean zal vast hemels zijn. Ik zelf ben dol op Frankrijk en zou er zo heen gaan, als ik de kans kreeg.