In de geest van FIFA World Cup 2010, zijn Shakira en Mango samen achter de ontwerptafel gekropen. Het resultaat is een kleine collectie van vier verschillende T-shirts, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

De T-shirts, ontworpen door Shakira en Mango, staan in het teken van Afrika. Aangezien hier de FIFA World Cup 2010 gehouden wordt, zijn de T-shirts gebaseerd op hun lied Waka-Waka en moeten de energie, kracht en levensvreugde van Afrika weergeven.

De vier T-shirts, waarvan de helft voor vrouwen en de andere helft voor mannen, zijn bedrukt met de tekst This time for Africa en Waka-Waka. De totale opbrengst gaat naar de Barefoot Foundation, die zich inzet voor het basisonderwijs in Zuid-Afrika. Shakira is al een tijd betrokken bij The Barefoot Foundation en is blij dat deze actie kan bijdragen aan beter onderwijs voor Zuid-Afrikaanse kinderen en het verminderen van armoede en onderscheid.

De T-shirts die Shakira en Mango hebben ontworpen, zullen vanaf 10 juni 2010 verkrijgbaar zijn in Mango winkels en in hun webshop.