I love the 80’s! Dat is een beetje het thema van de collectie voor zomer 2010 van Miss Sixty. De kleding bestaat uit grote opzichtige prints, felle kleuren en funky jeans, die pefect worden aangevuld met de heftige schoenen en tassen.

De collectie voor zomer 2010 van Miss Sixty is een combinatie van de pop en rock look. Zo zien we leren jasjes, fel gekleurde tops met opvallende prints. De jaren 80 uitstraling komt terug in de grote wijde schouders, in de verschillende jacks.

De nieuwe jeans van Miss Sixty bestaan onder andere uit mijn favoriet, de skinny jeans. Hiervan is ook een combinatie gemaakt met een harembroek, waar ik persoonlijk niet zo van gecharmeerd ben. Over het algemeen hebben de jeans een lichte wassing en zijn ze vrij druk qua bewerking.

Miss Sixty heeft de collectie compleet gemaakt door er ook schoenen en tassen aan toe te voegen. Zo vindt je er een ruime keuze aan kleine en grote tassen, in felroze, kanariegeel, effen kleuren en met bloemen- of dierenprints. De schoenen bestaan uit platte en hoge hakken. Ze hebben veel leren bandjes en kleuren als roze, rood, geel, groen, blauw en zwart.