Inwoners van Amstelveen opgelet! Zara heeft nu ook een winkel in Amstelveen , dus afreizen naar andere steden voor de Zara is niet meer nodig. Want vanaf vandaag zijn de deuren van deze splinternieuwe Zara geopend.

De nieuwe Zara winkel in Amstelveen  bevindt zich in het winkelcentrum van de stad, dat Stadshart Amstelveen heet. Deze heeft trouwens sinds kort een make-over gekregen, waarbij de aankleding, sfeer en service is aangepakt. Ze willen namelijk meer bezoekers trekken, wat nu denk ik wel zal lukken nu de Zara er zit.

De Zara in Amstelveen is een ruime winkel, met maar liefs twee verdiepingen aan kleding. Dus als je er in de buurt woont en je oog is gevallen op een kledingstuk van Zara dat helaas uitverkocht is of er niet meer in jouw maat bij zit? Dan heb je misschien kans dat de nieuwe vestiging het kledingstuk nog wel heeft. En een dagje shoppen is nooit weg, toch?

De nieuwe Zara in Amstelveen is vanaf 4 juni 2010 geopend en bevindt zich aan de Rembrandtweg 37, in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen.