Wil je aankomende zomer graag in een casual en retro look op het strand rondlopen? Kijk dan eens naar de The Beach collectie van H&M, misschien zit er wel iets bij wat je beslist moet hebben.

In The Beach collectie vindt je felgekleurde kledingstukken met retro prints. De jurkjes hebben meer een chique touch, terwijl de lichte jeans items een hippie look creëren. De kleding uit de collectie kun je zowel op het strand dragen als ergens anders. En zoek je nog leuke accessoires, dan vindt je er verschillende sandalen en sieraden.

De collectie van H&M zou niet de naam The Beach hebben gekregen, als er geen zwemkleding in voorkwam. Dus vindt je hier bikini’s en een zwempak, met opvallende prints. De tops, jurken en rokjes kunnen hier prima overheen worden gedragen, mocht je niet meer op het strand zijn.