In een eerder artikel had ik je al laten weten dat Beyonce, binnenkort in een commercial voor C&A te zien zou zijn. Nu is het dan zover, het filmpje is klaar. En naar mijn idee, is het vrij indrukwekkend.

Het filmpje is als commercial bedoeld ter introductie van de nieuwe kledinglijn, die Beyonce heeft ontworpen voor C&A. Zo ook het zwarte jurkje dat ze aan heeft in filmpje, waarin ze de rol speelt van een sexy dief. Beyonce ontwijkt op acrobatische wijze de lasers, om uiteindelijk een knots van een diamant te stelen.

Terwijl haar nummer Single Ladies op de achtergrond klinkt, toont Beyonce allerlei kunsten die je nog nooit van haar gezien hebt. De commercial van C&A is trouwens gebaseerd op een scène van Catherina Zeta-Jones uit de film Entrapment.

Wanneer en of het filmpje bij ons op de buis verschijnt, dat is niet bekend. Maar je kunt hem in ieder gaval al wel bekijken op internet. De kledinglijn die Beyonce heeft ontworpen voor C&A is trouwens alleen verkrijgbaar in Brazilië, waarom dit zo is dat vraag ik mij ook af.