Ben jij op zoek naar een bijzonder boek met ditjes en datjes en tips & tricks over mode, beauty en de modellenwereld? Dan is het boek Beauty, Body and Brains echt wat voor jou!

Het boek Beauty, Body and Brains gaat over een model genaamd Steph. Omdat model zijn gepaard gaat met wachten, besloot Steph te schrijven over haar ervaringen en tips uit het modellenleven. Na een tijdje had ze zoveel geschreven, dat ze maar besloot om er een boek van te maken.

In het boek vind je dingen zoals hoe vind je de juiste BH-maat, visagie technieken, liefdesverhalen en tips voor het opkrikken van je zelfvertrouwen. Ook vind je in het boek advies over hoe je met kleding je beste punten kunt benadrukken en hoe je bijvoorbeeld je haar kunt föhnen.

Het boek is geschreven door Tiny Fisscher en Sam Loman. Je kunt het boek Beauty, Body and Brains voor 14 euro kopen.