Nu het dan echt zomer begint te worden betekent dat ook dat we eindelijk weer slippers kunnen dragen. Maar wat zou het super zijn als tijdens het dragen van je slippers je lichaamshouding verbeterd wordt. Dit nu mogelijk met de nieuwe slippers van FitFlop.

Walkstar l
Walkstar heeft het pad vrijgemaakt voor alle onderstaande ideeën. Deze klassieker is te koop in een aantal verschillende kleuren: zwart, rood, grijs, roze, blauw, groen en brons.

Oasis
De Oasis is een aanrader voor meiden die houden van een comfy en classy uiterlijk. De Oasis schoen zorgt voor een instant casual chic uiterlijk om je look net de laatste boost te geven.

Walkstar lll
Als jij van bling bling bent dan is de Walkstar lll zeker wat voor jou zijn! De Fitflop is afgewerkt met leer waardoor het je onmiddellijk het gevoel geeft dat deze schoen voor jou gemaakt is.

Electra
Dit model is perfect als jij het glamour type bent. Stel je voor om lang en comfortabel te kunnen shoppen en er nog steeds op en top perfect uitziet.

Pietra
Dit is het allernieuwste model van FitFlops. Dankzij de strass stenen aan de bovenkant kun je deze schoenen ook dragen onder een cocktailjurkje.

Uiteraard zijn al de zolen van deze schoenen voorzien van een Microwobbleboard. Een technologie die zo werkt dat tegelijkertijd dat  je loopt je bil en beenspieren extra gestimuleerd worden. Nog een extra voordeeltje is: het neemt ook rugklachten af en de gewrichten in de voet worden minder belast.