Vila heeft weer een nieuwe collectie voor zomer 2010. De kleding heeft invloeden van het strand, de zee en bloemen, zoals in de zwierige zomerjurkjes en kleurencombinatie van wit en marineblauw.

De collectie van Vila voor zomer 2010, bestaat eigenlijk uit twee verschillende stijlen. De eerste is een strand en marine look, wat te zien is in de kleuren van de kleding van wit en donkerblauw. De jasjes hebben een schipperslogo op de borst en de jurkjes en shirts hebben prints in de vorm van streepjes en stippen.

De tweede stijl van de collectie is wat meer floral en girly. Dit komt deels door de verschillende bloemenprints in de jurkjes en rokjes en door de vrolijke, maar zachte kleuren. Zoals in de bloemenprints en het gestipte strapless jurkje. De skinny jeans en leggings zien we ook terug in de collectie, maar dan tot boven de enkels want het is tenslotte bijna zomer. De nieuwe collectie van Vila is helemaal naar mijn smaak!