Replay heeft voor zomer 2010 weer een nieuwe collectie. Ze lopen niets achter op de trends van vandaag in modeland, aangezien Replay de boyfriend jeans ook aan hun ontwerpen heeft toegevoegd.

Maar de boyfriend jeans zijn niet het enige wat hip en trendy is aan de nieuwe collectie van Replay, de rest van de kleding past ook zeker bij de fashion scène van tegenwoordig. De collectie barst misschien niet van de kleuren, maar is wel zomers en vrolijk. Dit komt door de kleuren, als wit en licht blauw, de grappige prints van dieren op de T-shirts maken het geheel ook wat speelser.

De verschillende jasjes uit de nieuwe collectie van Replay, zijn vlot en fris. Ze zijn voornamelijk van denim gemaakt en daarnaast van leer of katoen. De lange bloezen zijn niet alleen leuk met een broek of legging eronder, maar staan ook super als jurkjes.