Kate Moss heeft voor Topshop weer een nieuwe collectie ontworpen voor zomer 2010, in haar geliefde vintage stijl. De kleding wordt door Kate Moss haarzelf geshowd, in een campagnefilmpje waarin ze sexy moves laat zien.

Omdat Kate Moss nog maar twee collecties per jaar ontwerpt voor Topshop, is deze collectie voor zomer 2010 gemaakt van duurdere stoffen. Net zoals de vintage geïnspireerde kledingstijl van Kate, is ook deze collectie daarop gebaseerd.

De zomercollectie van het supermodel bestaat voornamelijk uit jurken, tops, een enkele jumpsuit, pastel kleuren, romantische bloemenprints, kant en rouches. Naar mijn idee heeft het een beetje een jaren 20 gevoel, waar ik wel van houd. Neem zou bijvoorbeeld de verschillende lange jurken met laagjes aan de onderkant, de kanten details en de zwart-wit combinaties.

Om de zomer in je bol te brengen, zitten er ook allerlei kleuren in de collectie. Persoonlijk vind ik de roze en gele pastel tinten het mooiste in de jurken en tops, het capeje met de gekleurde veren is lekker vrolijk, net als de bloemenprints. Dat de meeste kledingstukken van luchtige stoffen gemaakt zijn, zoals katoen, is ook wel zo prettig voor de aankomende warme dagen.