Beyonce zal binnenkort te zien zijn in een reclame van C&A. Ze speelt hierin de rol van een superheldin die op Beyonce’s hitnummer Single Ladies dansende moves laat zien.

De C&A reclame werd laats opgenomen in een studio New York, waar Beyonce in een sexy zwart pakje haar ding deed. De zangeres was al acterend en dansend te zien op haar nummer Single Ladies. En met behulp van een trampoline zette ze een knap staaltje acrobatiek neer.

Hoe de commercial er verder uit zal komen te zien, dat is helaas nog even geheim. Want het enige decor wat ze gebruikt hebben in de studio, was een groen en wit scherm. Eigenlijk is alles dus met een computer later ingevuld, waardoor ik denk dat het een vrij indrukwekkend filmpje zal zijn.

De reclame met Beyonce van C&A zal op 27 mei 2010 uitgezonden worden op de televisie.