Bijna iedereen houdt wel van zoenen. Maar wat zijn nou echt leuke en spannende plekjes om eens lekker hartstochtelijk te gaan zoenen? Lees snel verder!

Op straat
Als het weer het toelaat kun je eens lekker een keer in een parkje gaan zoenen en misschien leidt het wel tot meer. Veel mensen vinden dit spannend, omdat het mogelijk is om betrapt te worden.

Bioscoop
Koop kaartjes voor de love seat achterin en ga een lekker los. Als je niet wilt dat veel mensen jullie zien zoenen, kan je bijvoorbeeld kaartjes kopen voor een film die niet veel wordt bezocht. Als je er juist een kick van krijgt om te zoenen met veel mensen erbij raad ik je aan om naar een première te gaan. Kies wel een film uit die je niet zo interessant vindt, want waarschijnlijk heb je niet veel aandacht voor de film.

In de lift
Snel even zoenen voordat de lift stopt op de volgende verdieping is erg spannend. Let er op dat jullie niet meer hevig aan het zoenen zijn zodra de deuren openen.

In het zwembad
Nee, ik bedoel niet de openbare zwembaden (alleen als het heel rustig is). Maar als je geluk hebt en je een eigen zwembad of jacuzzi hebt is dat een prima plek om te zoenen. Door het warme water krijgen jullie alle twee vast meer zin.