Pixie Lott heeft nog niet zo lang de muziekwereld betreden, maar dat is niet aan haar te zien. De zangeres wordt overal gespot, in de meest hippe en trendy outfits.

Net als Pixie Lott haar muziekstijl, kleedt ze zich girly, hip en een beetje stoer. Het popzangeresje heeft een unieke stijl, die bestaat uit een combinatie van de laatste trends en haar eigen smaak. De outfit die Pixie aanheeft op de foto, kun jij ook bij elkaar shoppen.  

Van welke merken haar kleding is dat weet ik niet, misschien wel van één met een duur prijskaartje eraan. Om jou en je portemonnee een plezier te doen, heb ik soortgelijke kledingstukken en accessoires bij elkaar gezocht die betaalbaar zijn.

Zoals het rokje van Reverso, voor 39,90 euro. De top met luipaardprint is van Modstrom en is misschien een beetje prijzig, met 94,95 euro. De ballerina’s en haarclip van de H&M kosten samen nog geen 17 euro. Wat de sieraden betreft, de armband van Asos kost iets meer dan 9 euro en de armband van Soho Hearts bedraagt 19,95 euro. Persoonlijk vind ik de ketting van Cheap Monday erg leuk, met het zilverkleurige parfumflesje en hij kost maar 15,95 euro.