Het is zover, de collectie die Pixie Lott heeft ontworpen voor Lipsy is verkrijgbaar. Alle Pixie Lott fans kunnen zich dan ook vanaf nu net zo als haar kleden in dezelfde rock-chic look.

De Pixie Lott Lipsy collectie is voor de zomer 2010 en bestaat uit twee stijlen, Pixie Festival is een funky en opgepimpte versie van de Woodstock periode. De andere stijl heet Pixie Party en richt zich meer op schattige en sexy vintage kleding, die Pixie Lott zelf graag draagt. 

De collectie Pixie Festival bevat zachte katoenen jurkjes, met een vintage uitstraling. Het gebleekte denim, de wijde vestjes en de prints geven de kleding een stoer gevoel. Terwijl de lange jurken en fleurige bloemenpatronen een hippie-chic tintje uitstralen.

In Pixie Party gaat het vooral om korte jurkjes, die perfect zijn voor een feestje. Ze hebben een jaren 50 look, door de strakke tailles en wijde rokken. De strapless varianten zijn sexy en speels, onder andere door de gekleurde luipaardprint.

De prijzen voor de collectie van Lipsy variëren tussen de 40 en 90 euro. De kleding ligt nu in de winkels of is online te bestellen. Pixie Lott heeft ook nog een wintercollectie voor Lipsy ontworpen, die later dit jaar gelanceerd wordt.