Toen ze als tiener te zien was als Lizzy McGuire was ik al fan van haar en nu ze volwassen is ben ik dat nog steeds. Ik heb het over Hilary Duff, de blonde actrice en zangeres. Haar kledingstijl is trouwens ook leuk en vrij makkelijk te kopiëren.

Hilary Duff heeft niet alleen kaas gegeten van acteren en zingen, maar ook van mode. Zo lanceerde ze in 2009 een jeans collectie voor DKNY, die haar stijl van liefelijke rock chic belichaamt. Hilary kleedt zich graag vrouwelijk met enkele stoere details, zoals de cowboy laarzen in deze outfit.

Om in de stijl van Hilary te lopen heb ik de volgende items voor je uitgekozen. De witte shorts zullen met de zomer in opkomst zeker in de winkels liggen, zoals deze van de H&M voor maar 9,95 euro. Het gestreepte topje van Esprit kost 14,90 euro en combineert prima met het giletje van de H&M. De goudkleurige oorbellen en zonnebril geven het geheel net iets meer glamour en kun je vinden bij Accessorize, voor minder dan 14 euro per stuk. Ook leuk is dat de bruine boots en grijze tas matchen met de zonnebril en top.

Een aantal van deze artikelen kan je hier online bestellen.