Tijdens haar tour door Europa, maakte Rihanna wat tijd vrij om een dagje te winkelen. Nu denk je misschien dat ze bij Dior of Louis Vuitton ging shoppen, maar dat deed ze niet. De zangeres wandelde namelijk een sekswinkel binnen.

Rihanna probeerde incognito de seksshop binnen te glippen, gekleed in een trench coat en verscholen achter een grote zonnebril. Maar niemand is tegenwoordig veilig voor de paparazzi en dus kon Rihanna zich ook niet voor ze verstoppen.

De ster werd gefotografeerd terwijl ze de rekken met ondeugende lingerie doorzocht. Op een gegeven moment werd haar een roze seksspeeltje in handen gedrukt en barste ze in lachen uit. Toen Rihanna op het moment stond om naar de kassa te gaan, werd ze ineens omringd door haar assistenten zodat haar aankopen een geheim zouden blijven.

Misschien heef Rihanna wel een pikante verrassing gekocht voor haar nieuwe vriendje, honkbalster Matt Kemp. Hij is namelijk niet meegegaan met haar tour door Europa, dus wie weet wat hem te wachten staat als Rihanna weer thuiskomt.