Het hippe modeketen New Yorker komt binnenkort met een exclusieve Lady Gaga collectie. Ze zullen wel gedacht hebben, ‘die meid brengt zoveel teweeg in modeland, die zorgt er wel voor dat onze kleding de deur uitvliegt’. En dus hebben ze de diva op meerdere tops en T-shirts gezet.

De Lady Gaga collectie van New Yorker bestaat uit twee tanktops en drie T-shirts, met daarop verschillende afdrukken van de blondine. Het merk heeft voor Lady Gaga gekozen omdat haar excentrieke stijl en gewaagde outfits, de zangeres maken tot één van de coolste iconen van vandaag.

De unieke stijl van Lady Gaga is een inspiratiebron geweest voor New Yorker, tijdens het ontwerpen van de collectie. De shirts zijn rustig wit gelaten, omdat de gestylde foto’s erop van madame op zichzelf al volstaan als eyecatcher.

Vanaf half mei is de Lady Gaga collectie bij de New Yorker  verkrijgbaar. De tanktops kosten 14,95 euro en de T-shirts 19,95. Ik wil er wel één, jij ook?