Helena Christensen bewijst in de nieuwe campagne van Reebok, dat ze nog steeds een topmodel is. Op de spectaculaire foto’s is ze namelijk te zien in niets minder dan haar eva kostuum en de nieuwe sportschoenen.

Om de nieuwe EasyTone schoenen van Reebok op een indrukwekkende manier te introduceren, hebben ze Helena Christensen naakt in de campagne laten poseren. Het supermodel is misschien wel 41 jaar, maar zo te zien heeft ze nog het figuur van een twintig jarige.

Volgens Helena Christensen passen de EastToners van Reebok perfect bij haar drukke leven. Zelf houdt ze namelijk niet zoveel van uren te moeten sporten, dus loopt ze overal naartoe in New York. De nieuwe sportschoenen zorgen voor een echte work-out, omdat ze speciaal zijn ontworpen om je spieren extra te laten werken, zodat je billen en benen strakker worden.

Christensen had overigens geen moeite om te poseren in haar blootje, ze komt namelijk uit Denemarken waar iedereen naakt ligt op het strand. Haar jaren van ervaring als model maken de klus natuurlijk ook wat makkelijker. En aangezien Helena nog een figuur heeft om jaloers op te worden, snap ik dat ze er geen probleem mee heeft om die ook te laten zien. Er zal waarschijnlijk ook geen enkele man zijn die hier iets tegen heeft, of denk jij van wel?