Ben je gek op sneakers en snoepjes? Dan heeft Nike de schoen voor jou, namelijk de Nike Air Royalty Macaroon. Geïnspireerd op het luxe Franse koekje uit Parijs, de makarons.

Niet alleen de Fransen zijn dol op de makarons, want Nike heeft blijkbaar ook de smaak te pakken met hun nieuwste creatie. De Nike Air Royalty Macaroon is nieuwe een sneaker, die er net zo onweerstaanbaar uit moet zien als de makarons. De sportschoen heeft een opvallend uiterlijk door de zoete pastelkleuren, aster pink, sport red, fennel yellow, still blue, violet pop en cool mint.

De nieuwe sneakers zijn van leer en zonder naden gemaakt voor betere kwaliteit, hebben luchtgaatjes om stinkvoeten tegen te gaan en zijn binnenin voorzien van comfortabele kussentjes. De Nike Air Royalty Macaron is een limited edition en verkrijgbaar voor 120 euro.