Nu het weer lekker weer begint te worden, is het de hoogste tijd om je zomergarderobe te updaten. Om je daarbij een handje te helpen geeft Meidenblog 3 waardebonnen van elk 35 euro voor Dress For Less weg.

Dress For Less is een online outlet waar je kleding van verschillende designermerken kunt kopen. Zo vind je in deze webshop bekende merken als Tommy Hilfiger, Diesel, Ralph Lauren, Versace, D.E.P.T. en Nike. Maar het leukste aan Dress For Less is dat je al deze merken kunt kopen met korting die kan oplopen tot 70 procent.

Wil jij kans maken op één van de waardebonnen van Dress For Less? Beantwoord dan de volgende vraag:

In welk land is het hoofdkantoor van Dress For Less gevestigd?

E-mail het juiste antwoord samen met je naam en adres naar win@femmedia.nl. Deze actie loopt tot en met 7 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.