Als je net als ik fan bent van het kledingmerk SuperTrash, dan hoef je nu niet meer naar andere winkels op zoek naar hun kledingstukken. Want in Eindhoven is sinds kort een winkel van SuperTrash geopend.

Dus wie in Eindhoven woont of in de buurt ervan heeft geluk, want nu hoef je niet meer tussen allerlei andere merken te graaien in de hoop iets van SuperTrash te vinden. De allereerste winkel die het merk heeft geopend in Nederland, was namelijk in Eindhoven. De winkel is te vinden in de Heuvelgalerie op nummer 182, in de binnenstad van Eindhoven.

Als laatste heb ik nog meer goed nieuws te melden. Want binnenkort zullen SuperTrash liefhebbers niet alleen in Eindhoven hun slag kunnen slaan, er komen namelijk nog twee winkels van het merk in ons landje. Zo komt er één in Maastricht en daarna zal ook Utrecht aan de beurt zijn. Als ik weer in Eindhoven ben, bij mijn ouders en grote zus, dan ga ik zeker even langs bij de nieuwe winkel van SuperTrash!