Nine West heeft Joss Stone gestrikt om een collectie te ontwerpen voor de herfst van 2010. De Britse zangeres zal samen met Fred Allard, de ontwerper van het merk, een schoenenlijn ontwerpen die geïnspireerd is op Joss.

De schoenenlijn die Joss Stone zal ontwerpen met Nine West bestaat uit drie stijlen, die verschillende kanten van Joss haar persoonlijkheid weergeven. Zo zullen enkele schoenen geïnspireerd zijn op de bloementatoeages van Stone.

De reden dat Nine West voor Joss heeft gekozen, is vanwege haar unieke vrije geest, haar eindeloze creativiteit en haar liefde voor kunst. En omdat elk van tattoos een speciale betekenis voor haar hebben, zullen deze de schoenencollectie een persoonlijke touch meegeven.

De schoenen uit de collectie voor herfst 2010 van Nine West, zullen tussen de 60 en 90 euro kosten.