In elke aflevering van de tv-serie Gossip Girl komen de meest trendy outfits voorbij, waarvan je je afvraagt waar je die in hemelsnaam kan krijgen. Nou heb ik goed nieuws, want de kleding die Eleanor Waldorf, de moeder van Blair zogenaamd ontwerpt is nu echt te koop!

In Gossip Girl speelt het karakter Eleanor Waldorf een modeontwerpster en zijn haar creaties een belangrijk onderdeel van de serie. Nu is Eleanor misschien wel niet echt, maar haar ontwerpen zijn dat gelukkig niet. Er zit namelijk een levensechte designer achter de schattige en fashionable outfits en dat is Abigail Lorick.

De modeontwerpster Abigail Lorick is dus degene die alle creaties maakt, die Eleanor Waldorf in Gossip Girl creëerd. Zo is er in het nieuwe seizoen een modeshow te zien, van allerlei girly jurkjes en vrolijke polka dots.  En nu is de kleding die Abigail Lorick voor Gossip Girl heeft ontworpen gewoon verkrijgbaar, het is een droom die uitkomt!