H&M heeft voor hun collectie badkleding voor zomer 2010, een indrukwekkende campagne neergezet. Ze hebben maar liefst vijf topmodellen gestrikt om de nieuwste bikini’s te showen.

Een fotoshoot in bikini op het tropische eiland St. Barths, daar zegt toch geen enkel model nee tegen. Dit zal H&M vast gedacht hebben, toen ze het vrij ambitieuze idee in hun hoofd kregen om supermodellen voor hun nieuwste campagne te vragen. Maar het is de keten wel gelukt, want Erin Wasson, Lara Stone, Sasha Pivovarova, Julia Stegner en Daria Werbowy zeiden ja.

De badkleding van H&M voor aankomende zomer bestaan uit meerdere soorten bikini’s, in allerlei prints en kleuren. Zo kun je kiezen uit halter-, triangel-, of bandeautops. De bikini’s komen onder andere voor in panterprints, streepjes of effen kleuren, in lekker zomers geel, roze en aqua.