Wie zegt dat comfort niet stijlvol kan zijn, die heeft het mis. De nieuwe ballerina’s van London Sole zijn namelijk het bewijs, dat platte schoenen ook zeker verantwoord zijn in de modewereld.

De London Sole ballerina’s voor aankomende zomer, zullen niet alleen jou maar ook je voeten een plezier doen. Je hoeft nu even geen hoge hakken meer aan, met pijnlijke voeten als gevolg, want de ballerina’s van Lodon Sole behoren tot modieuze platte schoenen.

De nieuwe collectie van London Sole heeft veel tinten als taupe, blauw, zacht paars, zilver, wit en zwart. Heftige kleuren voor dat zomerse gevoel mogen natuurlijk niet ontbreken dus zijn kleuren als roze, groen en geel van de partij. De verschillende ballerina’s zijn versierd met pailletjes, een krokodillenprint en een strikje op de neus of aan de zijkant.

De ballerina’s, ik ben er fan van en heb er meerdere van in mijn kast staan. De ontzettend schattige schoentjes van London Sole maken mij in ieder geval super hebberig. Ik denk dat ik maar plaats moet maken in mijn schoenenkast, voor een paar van hun ballerina’s. Want zeg nou zelf, je kunt toch nooit genoeg schoenen hebben.